Åsa Kalyani teaches a meditation called The Ishayas’ Ascension. Ascension allows you to easily rise beyond the limiting belief patterns and chatter of the mind, into a direct experience of the present moment – the stillness within. Naturally an experience of peace, joy and ease arise from within. When the techniques are practiced regularly, they can re-write a lifetime’s habit of judgment and negativity and change one’s relationship with the mind. Best of all, no belief is required! They can be used eyes closed, for deep rest and healing, and eyes open for clarity, focus and being present throughout the day. 

Ascension meditation är lätt att använda och ett kraftfullt sätt att finna inre frid och lugna ner kaoset i sinnet. Om meditationen används regelbundet utvecklas ett tillstånd av naturlig inre frid även i stressade situationer. 

1010802_372842076150688_366092387_n

Visste du att en människa tänker i genomsnitt 100 000-120 000 tankar varje dag? Vi hör på, tror på och orienterar oss efter dessa tankar dag ut och dag in. ”Jag borde, jag måste, jag kan inte..”

Ascension meditation lär oss att bli mer medveten om våra tankar och se skillnaden mellan att ha tankar och att faktiskt tänka dom. Detta ger en upplevelse av frihet och flyt i vardagen.

Orsaken till att vi ytterst sällan är 100% tillfredsställda med vårt liv är på grund av att vi inte är helt närvarande. Vi lever antingen i tankar om dåtid eller framtid, vilket gör att vi inte är fullständigt i ögonblicket. Med ett verktyg som Ascension meditation kan du uppnå ett ökat fokus och en ökad handlingskraft och självtillit.

Du får lättare tillgång till din inspiration, spontanitet och kreativitet. Ascension hjälper dig att fokusera på det positiva istället för på det vi saknar och känner frustration över.

Ascension meditation är enkla tekniker som kan användas både med öppna och slutna ögon. Regelbundet praktiserande kan förändra ditt liv. Ascension kräver inga förkunskaper och följer ingen religiös tro.

Om du vill lära dig Ascension Meditation så går du en Introduktionskurs där du får lära dig fyra Ascensiontekniker som bygger på Uppskattning, Tacksamhet, Kärlek och Medkänsla. Dessa tekniker hjälper dig att ta dig bortom sinnets kaos och skapar på så sätt en upplevelse av inre lugn.

En helgkurs börjar på fredagskvällen från kl 19.00 till 21.30 och fortsätter på lördagen och söndagen från 10.00 till 16.30. Den första timmen på fredagskvällen är alltid en gratis introduktion dit alla nyfikna är välkomna. 

Ascension kräver inga dieter, speciella kläder, utrustning och det krävs inte ens att du tror på teknikerna! Vem som helst kan lära sig och fokus ligger på att ha det skönt och att vara avslappnad. Vägen till inre lycka är snabbast när det är enkelt och glädjefyllt!

Mer info hittar du på www.thebrightpath.com.

1044901_383385975096298_1740710264_n

 

Share